Suomalaisjoukkueilla kaksijakoinen torstai eurokentillä – KuPS jäi kotiottelussa jalkoihin, HJK haki komean vierasvoiton

Suomalaiset joukkueet europeleissä

Suomalaiset joukkueet tarjosivat europeleissä torstaina niin positiivisia kuin vähä negatiivisempiakin tunteita. KuPS kärsi kotitappion Young Boysia vastaan, mutta HJK haki illalla komean vierasvoiton Sloveniasta.

Torstaina nähtiin, kun suomalaiset joukkueet jatkoivat taivaltaa europeleissä. KuPS jatkoi urakkaansa Euroopan Konferenssiliigan karsinnoissa, HJK sen sijaan aloitti taistelun paikasta Eurooppa-liigasta.

KuPS kohtasi Young Boysin Turussa pelatussa ottelussa. Sveitsiläisseura oli vähintäänkin odotetun vahva ja vei voiton mukanaan lukemin 2-0. KuPS ei tuntunut saavan konettaan käyntiin oikein missään vaiheessa. Vaikka sveitsiläisjoukkueen saama rangaistuspotku tulikin hyvin kevyen tilanteen seurauksena, oli Young Boysin kahden maalin voitto vähintäänkin ansaittu.

HJK matkusti vierasotteluun Sloveniaan ja Klubille povattiin parempia menestysmahdollisuuksia kuin KuPS:lle. Jopa vierasvoittoa pidettiin mahdollisena ja sellaisen HJK myös onnistui hakemaan. Heikkovireinen Maribor joutui kotikentällään taipumaan helsinkiläisseuralle lukemin 2-0 ja HJK on todella lähellä jatkopaikkaa. Mikäli Klubi häviää korkeintaan yhdellä maalilla ensi viikolla, on se yhden otteluparin voiton päässä paikasta Eurooppa-liigaan.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv