KuPS taistelee eurokentillä torstaina – vastassa sveitsiläinen suurseura

KuPS

KuPS taistelee eurokentillä torstaina Euroopan Konferenssiliigan karsinnoissa. Kuopiolaisseura kohtaa kotiottelussa sveitsiläisen Young Boysin.

Kuopion jalkapalloylpeys KuPS on voittanut kaksi ensimmäistä kierrosta Euroopan Konferenssiliigan karsinnoissa ja torstaina kuopiolaiset ovat kovan haasteen edessä. Vastaan asettuu sveitsiläisseura Young Boys, joka on tuttu näky viime vuosilta niin Mestarien liigassa kuin Eurooppa-liigassakin.

Kuopiolaiset aloittavat otteluparin sveitsiläisseuraa vastaan kotiottelulla, joka tosin pelataan poikkeuksellisesti Turussa, Veritas Stadionilla. Kuopiolaisten oma kotikenttä ei olosuhteiden vuoksi täytä UEFA:n kriteereitä, jonka vuoksi kolmannelta kierrokselta eteenpäin ottelut on pelattava muualla.

Simo Valakarin valmentama KuPS lähtee otteluun ja ottelupariin selkeänä altavastaajana, mutta yllätysmahdollisuus kuopiolaisilla on olemassa. Valakari on ollut tällä viikolla kuuma puheenaihe, sillä suomalaisvalmentajaa on huhuttu skotlantilaisen Motherwellin uudeksi valmentajaksi. Sekä Valakari että Kuopion Palloseuran johto ovat kieltäneet tällaiset huhut.

Ottelu Turussa potkaistaan käyntiin kello 19:00. Toinen osaottelu joukkueiden välillä pelataan ensi viikolla, 11. päivä elokuuta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv