KuPS taistelee torstaina jatkopaikassa Moldovassa

KuPS Finaalin kokoonpanot Avauskokoonpanot Pudotuspelit Alkulohkot Upea ele Upea ele Karmea päätös Huuhkajien avausottelulle EM-kisoissa

KuPS jatkaa Konferenssiliigan karsintoja torstaina, kun joukkue matkaa Moldovaan FC Milsamin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 19:00.

Joukkueiden välinen avausottelu päättyi lukemiin 2-2, vaikka KuPS oli kotikentällään jättimäinen ennakkosuosikki. Näin ollen lähtökohdat kuopiolaisittain eivät ole mitenkään parhaimmat vierasotteluun. Se on kuitenkin selvää, että KuPSin jatkopaikka on edelleen todennäköisempi, sillä sen verran suuri materiaaliero on suomalaisjoukkueen hyväksi.

FC Milsami omaa kuitenkin kotiyleisön edessä paremmat mahdollisuudet yllätykseen, koska matka Moldovaan tuntuu varmasti KuPS-pelaajien jaloissa ainakin pelin alussa.

Torstain panokset ovat selvät, sillä voittaja etenee jatkoon. Seuraavalla kierroksella olisi tarjolla todella kova haaste, koska vastustajan on Sveitsin suurseura Young Boys. KuPSin lisäksi karsinnoissa on Suomesta mukana vielä SJK, joka matkustaa torstaina Lilleströmin vieraaksi Norjaan.