Palloliitto vahvisti: Helmareiden päävalmentaja Anne Signeul saa lähteä

Robert Taylor Palloliitto Huuhkajat kokoonpano Suomen kokoonSuomen avauskokoonpano Huuhkajat Huuhkajien EM-joukkue 2021

Palloliitto julkaisi tiistaina odotetun uutisen, kun se kertoi purkaneensa yhteisymmärryksessä Helmareiden päävalmentajan Anne Signeulin sopimuksen.

Ruotsalaisvalmentajan sopimus oli voimassa vuoden loppuun asti, mutta se purettiin välittömästi EM-kisojen päätyttyä. Signeul oli myrskyn keskellä EM-turnauksen aikana, kun julkisuuteen vuoti tietoja naisen johtamistyylistä.

Palloliiton hallitus päätyikin siihen, että Signeulin sopimus puretaan etuajassa. Näin ollen syksyn MM-karsinnoissa joukkueen väliaikaisena luotsina toimii alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen valmentaja Marko Saloranta.

– EM-kisat oli päätös Signeulin johtamalle projektille, ja nyt Palloliitto katsoi, että on hyvä hetki valmistautua tulevaisuuteen ja asettaa uusi suunta. Toivomme Annalle kaikkea parasta jatkoon, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kommentoi tiedotteessa.

Helmareiden ottelut jatkuvat MM-karsinnalla syyskuussa Irlantia (1.9.) ja Ruotsia (6.9.) vastaan. Palloliitto käynnisti samalla naisten A-maajoukkueen päävalmentajan haun.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv