Jalkapallon MM 2022 – Liput

Jalkapallon MM-kisat 2022 pääsyliput liput kisamatka

Jalkapallon MM-kisat 2022 pelataan Qatarissa kahdeksalla eri stadionilla, joten faneille on tarjolla lukuisia eri ottelupaikkoja. Doha, jossa sijaitsee useampi stadion, on suomalaisittain helpoin kohde matkustaa. Qatar Airways suorittaa suoria lentoja Helsingistä Dohan lentokentälle. Kuinka saat liput MM-otteluihin? Löydät kaiken tarvittavan tiedon täältä. Kaikki saatavilla oleva ja annettu informaatio on suhteutettu normaalitilanteeseen, mitä tulee esimerkiksi terveyteen ja koronavirukseen. Maailmalla vallitseva terveystilanne huomioiden on hyvinkin mahdollista, että näihin tietoihin tulee vielä muutoksia.

Jalkapallon MM-kisat 2022 -liput – Näin saat peleihin tiketit

Jos suorien lentojen saaminen pelipaikoille on suomalaisista laseista katsottuna yksinkertaista, Jalkapallon MM 2022 -turnaukseen lippujen hankkiminen faneille ei tule olemaan erityisen helppoa. Jos tekee mieli matkata Qatariin katsomaan maailman laadukkainta maajoukkuejalkapalloa, joutuu tekemään ihan täyden päivätyön lippujen eteen.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, että millaisia lippuja tai lippupaketteja kisoihin tullaan tarjoamaan. Lipunmyynnin aloittamisen ajankohdastakaan ei vielä tarkempaa tietoa ole. Kysyntä lipuille tulee kuitenkin olemaan taatusti valtavaa, kun ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2018 kisojen maailman parhaat jalkapalloilijat kokoontuvat yhteen ja samaan paikkaan.

Venäjällä pelattuihin MM-kisoihin vuonna 2018 MM-kisoihin lippuarvontoihin ilmoittautuminen alkoi syyskuussa 2017 ja päättyi lokakuussa 2017. Venäjällä pelatut MM-kisat alkoivat kesäkuussa ja päättyivät heinäkuussa, eli liput tulivat myyntiin noin yhdeksän kuukautta ennen turnausta. Mikäli Qatarin MM-kisojen suhteen aikataulu on samanlainen, tulevat tiketit turnaukseen tarjolle alkuvuodesta 2022.

Vaikka hinnoista ei vielä sen tarkempaa tietoa olekaan, voidaan varmana pitää sitä, että kaikkein kalleimmat ja samalla myös halutuimmat liput tulevat olemaan ratkaisuotteluihin. MM-finaaliin osallistuminen on jokaisen jalkapallofanin unelma ja miljoonat ihmiset haaveilevat pääsevänsä osallistumaan tuohon tapahtumaan, edes sitten katsojan roolissa. MM-finaali pelataan Lusailin 80 000 henkeä kattavalla stadionilla.

Julkaisemme tällä sivulla tiedon lipuista, kun lisätietoa on saatavilla.

Jalkapallon MM – lippujen hinnat

Jalkapallon MM-kisoihin lippuja ei ole vielä saatavilla. Julkaisemme tällä sivulla tiedot lippujen hinnoista ja muusta olennaisesta infosta, kun sitä on saatavilla.

Huomasithan, että sivustoltamme löydät myös jalkapallon MM 2022 -lohkot sekä turnauksen kaikki pelipaikat.