Jalkapallon MM 2026 – Liput

Jalkapallon MM 2026 Liput Pääsyliput

Jalkapallon MM-kisat 2026 pelataan Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa 16 eri stadionilla, joten faneille on tarjolla lukuisia eri ottelupaikkoja. Yhdysvallat on varmasti monelle suomalaiselle tuttu matkustuskohde, mutta sen sijaan Kanada ja Meksiko ovat varmasti maina hieman tuntemattomampia. Kuinka saat liput MM-otteluihin? Löydät kaiken tarvittavan tiedon täältä. Kaikki saatavilla oleva ja annettu informaatio on suhteutettu normaalitilanteeseen, mitä tulee esimerkiksi terveyteen ja koronavirukseen. Maailmalla vallitseva terveystilanne huomioiden on hyvinkin mahdollista, että näihin tietoihin tulee vielä muutoksia.

Jalkapallon MM-kisat 2026 -liput – Näin saat peleihin tiketit

Jos suorien lentojen saaminen pelipaikoille on suomalaisista laseista katsottuna yksinkertaista, Jalkapallon MM 2026 -turnaukseen lippujen hankkiminen faneille ei tule olemaan erityisen helppoa. Jos tekee mieli matkata Amerikkaan katsomaan maailman laadukkainta maajoukkuejalkapalloa, joutuu tekemään ihan täyden päivätyön lippujen eteen.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, että millaisia lippuja tai lippupaketteja kisoihin tullaan tarjoamaan. Lipunmyynnin aloittamisen ajankohdastakaan ei vielä tarkempaa tietoa ole. Kysyntä lipuille tulee kuitenkin olemaan taatusti valtavaa, kun ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2022 kisojen maailman parhaat jalkapalloilijat kokoontuvat yhteen ja samaan paikkaan.

Liput arvontaan halukkaiden kesken, joten tuuria tarvitaan, mikäli mielii päästä katsomaan ainakin turnauksen mielenkiintoisimpia otteluita. Tarjolla on kuitenkin niin valtava määrä otteluita, joten jos mikä tahansa matsi kelpaa, niin lippujen saaminen on varmasti hyvinkin mahdollista.

Vaikka hinnoista ei vielä sen tarkempaa tietoa olekaan, voidaan varmana pitää sitä, että kaikkein kalleimmat ja samalla myös halutuimmat liput tulevat olemaan ratkaisuotteluihin. MM-finaaliin osallistuminen on jokaisen jalkapallofanin unelma ja miljoonat ihmiset haaveilevat pääsevänsä osallistumaan tuohon tapahtumaan, edes sitten katsojan roolissa.

Julkaisemme tällä sivulla tiedon lipuista, kun lisätietoa on saatavilla.

Jalkapallon MM – lippujen hinnat

Jalkapallon MM-kisoihin lippuja ei ole vielä saatavilla. Julkaisemme tällä sivulla tiedot lippujen hinnoista ja muusta olennaisesta infosta, kun sitä on saatavilla.

Huomasithan, että sivustoltamme löydät myös jalkapallon MM 2026 -lohkot sekä turnauksen kaikki pelipaikat.