Muistatko tätä? Espanja ja Portugali tasasivat pisteet MM-kisoissa huiman näytöksen jälkeen

Espanja ja Portugali Cristiano Ronaldo Portugalin MM-joukkue

Espanja ja Portugali pelasivat samassa alkulohkossa neljä vuotta sitten MM-kisoissa. Kilpakumppanit pelasivat huiman ottelun, jonka päätteeksi pisteet jaettiin tasan.

Espanja ja Portugali kohtasivat toisensa MM-kisojen alkulohkossa vuoden 2018 MM-kisoissa. Ottelusta odotettiin hienoa kamppailua kahden laadukkaan eurooppalaisen joukkueen välillä ja sellainen myös saatiin.

Cristiano Ronaldo vei rangaistuspotkusta Portugalin johtoon aivan ottelun alkuhetkillä. Diego Costa tasoitti tilanteeksi 1-1. Ensimmäisen puoliajan lopulla Ronaldo vei joukkueensa uudelleen johtoon.

Toisella puoliajalla Costa toi Espanjan tasoihin. Nacho Fernandez vei Espanjan ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon ja johtoasema kesti ottelun loppuhetkille saakka. Cristiano Ronaldo kuitenkin viimeisteli hattutemppunsa vapaapotkusta tasoittaen tilanteeksi 3-3. Voit katsoa ottelun kaikki maalit alta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.