Kylian Mbappe ei aio siirtyä kesken kauden PSG:stä – ei usko pelaavansa Tottenhamissa koskaan elämänsä aikana

PSG Kylian Mbappe

PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappe on ollut siirtohuhujen kohteena viime kesästä lähtien. Todennäköisimpänä seurana ranskalaiselle on pidetty Real Madridia. Nyt nuori tähtipelaaja on tehnyt pari asiaa selväksi.

Ligue 1:ssä pelaavan PSG:n hyökkäys on äärimmäisen laadukas. Neymarin, Kylian Mbappen ja Lionel Messin muodostama hyökkäyskolmikko on kiistatta maailman kovimpia, ellei se kovin.

Tästä kolmikosta Kylian Mbappe on kuitenkin ollut aktiivisesti siirtohuhujen kohteena. Todennäköisimpänä suuntana on pidetty Madridia ja kesällä siirto Real Madridiin oli erittäin lähellä. Nyt Mbappe paljastaa kuitenkin CNN:lle, että hän ei aio siirtyä talven siirtoikkunassa minnekään.

– Teen kaikkeni voittaakseni Mestarien liigan, Ligue 1:n ja Ranskan Cupin tämän kauden aikana. Haluan antaa faneille sen kaiken ilon, Mbappe kertoo CNN:lle.

– Olin rehellinen kun kerroin kesällä haluavani lähteä. Mutta olen iloinen kun voin jäädä tänne. Pariisi on kaupunkini, siellä minä synnyin, siellä kasvoin. PSG:ssä pelaaminen on mahtavaa ja haluan voittaa kaiken tällä kaudella.

On mahdollista, että Mbappe tekee uuden sopimuksen PSG:n kanssa. On myös mahdollista, että siirto tapahtuu ensi kesänä. Yhteen joukkueeseen Mbappe ei kuitenkaan aio siirtyä.

– En usko, että pelaisin Tottenhamissa elämäni aikana. Tom Holland kysyi minulta siitä, mutta ei, ei…

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv