Lähteet: Erling Haaland paljasti tulevan osoitteensa – jättisiirtoja luvassa kesällä

Erling Haaland Mestarien liigassa Erling Braut Håland Dortmund norja bundesliiga

Erinäisten lähteiden mukaan Real Madrid tulee hurjastelemaan kesän siirtoikkunassa. Tähtäimessä on kaksi nuorta supertähteä – norjalainen Erling Haaland sekä ranskalainen Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe ilmoitti tovi sitten, että hän ei aio siirtyä kesken kauden pois PSG:stä. Kesän siirtoikkunassa tilanne voi kuitenkin olla toinen.

Mbappen lisäksi toinen nuori supertähti saattaa olla liikahtamassa kesällä. Espanjalaisen AS:n mukaan Erling Haaland olisi siirtymässä kesällä kohti Espanjaa.

AS:n mukaan Haalandin isä olisi rakastunut Espanjaan maana ja ostanut vuosi sitten talon Malagasta. Espanjalaislehden mukaan myös poika-Haaland olisi nähty Malagan kaduilla ja häneltä olisi kysytty ensi vuoden seuraa. Tähän norjalaistähti on kuuleman mukaan vastannut ”pelaan Espanjassa”. Haalandin sopimus Dortmundin kanssa on voimassa vuoteen 2024.

Käytännössä potentiaalisia vaihtoehtoja olisivat Real Madrid ja Barcelona. Kun huomioidaan näistä jälkimmäisen ongelmat talouden kanssa, on Real Madrid vahvoilla, mikäli Erling Haaland suuntaa kesällä kohti Espanjaa.

Kylian Mbappen sopimus pariisilaisseura PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä. ESPN:n mukaan Real olisi naaraamassa myös Mbappen riveihinsä ensi kesän siirtoikkunassa.

Pelkästään toinen näistä siirroista toteutuessaan olisi suuremman luokan uutinen. Mutta mikäli Real onnistuu nappaamaan kummankin nuoren supertähden riveihinsä, voidaan espanjalaisseuran osalta puhua kaikkien aikojen siirtoikkunasta.

Näistä kahdesta nuorukaisesta tulevan joulukuun MM-kisoissa nähdään vain Mbappe, jonka edustama Ranska on varmistanut paikkansa MM-kisoissa. Norja ei kisoihin tietään selvittänyt.