Ranska ja Marokko vastakkain toisessa välierässä – puolustaako Marokko itsensä finaaliin?

Ranska - Marokko

Toisessa välierässä vastakkain ovat Ranska ja Marokko. Hallitsevalta mestarilta neljän parhaan joukkoon pääseminen ei itsessään ole vielä mikään suuri saavutus, mutta Marokon löytyminen neljän parhaan joukosta lukeutuu kisojen suurimpiin yllätyksiin.

Jalkapallon MM-kisoja on jäljellä kolme ottelua. Edessä on vielä yksi välierä, jonka jälkeen pelataan mitaleista. Voit tsekata tulevat ottelut ja menneiden otteluiden tulokset otteluohjelmasta.

Keskiviikkona toisistaan mittaa ottavat Ranska ja Marokko. Näistä ensimmäistä odoteltiinkin neljän parhaan joukkoon, mutta Marokko on onnistunut venymään tänne saakka uskomattomalla tavalla ja yllättäen.

Marokko on ainoa joukkue, jolle ei ole tehty turnauksessa vielä maalin maalia. Kyllä, sen päästetyissä maaleissa komeilee yksi tahra, mutta tuokin maali merkittiin lopulta omaksi maaliksi. Eli yksikään maa ei ole saanut tehtyä maalia Marokon verkkoon. Ja vastassa on kuitenkin olleet muun muassa Kroatia, Belgia, Espanja sekä Portugali.

Ranska on yskähdellyt, mutta silti marssinut melko ongelmitta neljän parhaan joukkoon. Englanti antoi todella kovan vastuksen Ranskalle, mutta Harry Kanen epäonnistunut rankkari nousi suureen arvoon Ranskan marssiessa jatkoon lukemin 2-1. Ranska oli jo alkulohkovaiheessa ongelmissa tiiviisti puolustanutta Tunisiaa vastaan – vaikkakin Tunisialla oli pelissä vielä suuret panokset ja Ranska pelasi kakkosjoukkueellaan vailla panoksia.

Kykeneekö Marokko horjuttamaan hallitsevaa mestaria venyen yhteen MM-historian huimimmista tempuista? Se nähdään keskiviikkoiltana.

Ranska – Marokko potkaistaan käyntiin kello 21:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta MTV3 -kanavalta, lisäksi ottelusta on nähtävissä lähetys C More -palvelussa.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv