Tältä näyttää Qatarissa faneille tarkoitetussa telttakylässä – maksaisitko yöstä näissä oloissa 300 euroa?

Telttakylä

Qatarin MM-kisat alkavat pian ja nyt sosiaaliseen mediaan on tihkunut videomateriaalia fanien tulevista asutuksista kisoissa. Faneille tarkoitettu telttakylä on suorastaan hyytävän näköinen.

Qatarin MM-kisat ovat herättäneet puhetta jo pitkään. Mitä lähemmäs kisojen alkua on tultu, sitä arkisimmiksi huolet ovat muuttuneet. Hetki sitten puhuttiin oluen hinnasta, nyt keskustelun aiheena sosiaalisessa mediassa on fanien asuinolot.

Twitteriin ladattu video telttakylästä on herättänyt faneissa närkästystä ja majoituksesta on annettu paljon kritiikkiä. Videolta selviää, että teltta-asutusta koristaa ainoastaan kaksi yhden hengen vuodetta sekä näiden välissä oleva yöpöytä.

FIFA on kuvaillut telttamajoituksia ylellisine mukavuuksineen ”ainutlaatuiseksi kokemukseksi”, joka antaa faneille mahdollisuuden tutustua Qatarin kulttuuriin. Videon perusteella teltoista on ylellisyys kaukana.

Fox Sportsin mukaan yksi yö tällaisessa alla olevassa teltassa maksaa kisojen aikana lähes 300 euroa. Voit katsoa videon telttamajoituksista alta.

Tältä näyttää Qatarin telttakylä

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.