Harvinaislaatuinen tilanne MM-kisoissa – Samaa seuraa edustavat veljekset nähdään MM-kisoissa eri maiden riveissä

Veljekset

Qatarissa pelattavissa jalkapallon MM-kisoissa nähdään harvinaislaatuinen tilanne, kun Williamsin veljekset pelaavat eri maiden riveissä.

Kun MM-kisat 2022 potkaistaan käyntiin, nähdään Athletic Bilbaon Nico Williams Espanjan joukkueessa. Nicon isoveli Inaki Williams sen sijaan nähdään Ghanan riveissä. Williamsin veljet ovat syntyneet Espanjassa, mutta kummatkin lasten vanhemmista ovat ghanalaisia maahanmuuttajia.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun veljekset edustavat eri maita jalkapallossa. Vuoden 2016 EM-kisoissa nähtiin veljesten kohtaaminen, kun Granit Xhaka edusti Sveitsiä ja Taulant Xhaka Albaniaa. Joukkueet pelasivat myös vastakkain.

Pogban veljeksistä Paul tunnetaan Ranskan maajoukkueesta, mutta hänen veljensä Florentin edustaa tätä nykyä Guineaa. Edellinen veljesten kohtaaminen MM-tasolla nähtiin vuonna 2010, kun Saksan paidassa palloili Jerome Boateng ja hänen veljensä Kevin Prince edusti Ghanaa.

Muita tunnettuja veljeksiä, jotka edustavat eri maajoukkueita ovat Thiago ja Rafinha. Alcantaran veljeksistä Thiago on luonut uran Espanjan paidassa ja Rafinha Brasilian maajoukkueessa. Australian maan jalkapallohistorian parhaisiin pelaajiin kuuluvan Tim Cahillin veli Chris edusti maajoukkueessa Samoan maajoukkuetta kolmen ottelun verran.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv