Suomessako olut kallista? Qatarissa oluttuopin hinta viety aivan uudelle tasolle

Oluen hinta

Usein kuulee valitettavan Suomessa oluen hinnasta, etenkin urheilutapahtumissa. Tämä valitus voi olla ihan aiheellista, mutta Qatarissa oluen hinta on viety aivan uudelle tasolle.

Qatarin tiukan alkoholilainsäädännön vuoksi jalkapallon MM-kisoissa stadioneilla alkoholillista olutta ei myydä lainkaan. Sen sijaan saatavilla stadioneiden sisällä on vain alkoholitonta olutta. Alkoholia saa kuitenkin myydä stadionin lähistöllä sekä sporttibaareissa, joissa otteluiden seuraaminen myös onnistuu.

Dohassa sijaitsevassa Marriott-hotellin Champions Sports Barissa on mahdollista seurata pian alkavia MM-kisoja. Sisäänpääsy baariin maksaa 200 rialia, joka on euroissa noin 55 euroa. Tähän sisäänpääsyyn sisältyy kolme alkoholijuomaa, tarjous on voimassa kolme tuntia. Kolmen tunnin jälkeen on maksettava lisämaksu, mikäli vierailua haluaa jatkaa.

Kun pudotuspelit alkavat ja panokset kohoavat, kohoaa myös sisäänpääsystä pulitettava maksu. Pudotuspelien alettua sisäänpääsy maksaa 750 rialia eli noin 205 euroa. Mikäli haluat katsomaan välieriä ja finaalia Champions Sports Bariin tulee sinun maksaa 100 rialia eli noin 274 euroa. Jos juot vierailusi aikana kolme olutta, jotka kolmeen tuntiin kuuluu, on yhden oluen hinta 92 euroa.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.