Viimeiset joukkueet puolivälieriin ratkeavat tiistaina – Espanja ja Portugali ennakkosuosikkeina

Cristiano Ronaldo Pudotuspelit

Neljännesvälierien viimeiset ottelut pelataan tänään tiistaina ja kaksi viimeistä joukkuetta puolivälieriin selviävät tänään, kun jalkapallon MM-kisojen 2022 pudotuspelit jatkuvat.

Jalkapallon MM-kisojen 2022 pudotuspelit ovat edenneet siihen vaiheeseen, että luvassa on kaksi viimeistä ottelua neljännesvälierissä. Voit katsoa pelattujen otteluiden tulokset ja jo tiedossa olevat puolivälieräparit otteluohjelmasta.

Tiistain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Marokko ja Espanja. Espanja oli alkulohkovaiheessa erittäin vakuuttava ensimmäisessä ottelussa, mutta ennen turnausta esillä olleet maalinteko-ongelmat nostivat päätään kahdessa viimeisessä ottelussa. Se jäi yhteen maaliin niin Saksaa kuin Japaniakin vastaan, Saksaa vastaan ottelu päättyi tasapeliin ja Japanille Espanja hävisi. Lohkokakkosena se sai vastaansa neljännesvälieriin Marokon ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Marokko kuului alkulohkovaiheen suurimpiin positiivisiin yllättäjiin. Se pelasi tasapelin Kroatian kanssa ja voitti Belgian ja Kanadan. Marokko selvitti tiensä läpi alkulohkon maalierolla 4-1.

Ottelu Marokko – Espanja alkaa kello 17:00 Suomen aikaa, ottelu näkyy ilmaiseksi YLE TV2 -kanavalta ja YLE Areenasta.

Portugalin pudotuspelit käyntiin kohtaamisella Sveitsiä vastaan

Neljännesvälierät paketoidaan Portugalin ja Sveitsin välisellä kohtaamisella.

Portugali oli varsin vakuuttava läpi alkulohkon. Ensin kaatui Ghana, seuraavaksi se voitti Uruguayn. Pudotuspelipaikan selvittyä Etelä-Koreaa vastaan kokoonpanossa oli paljon kierrätystä ja Etelä-Korea kaatoi Portugalin alkulohkon viimeisessä ottelussa.

Sveitsi nappasi alkulohkossa yhden maalin voitot Kamerunista ja Serbiasta. Brasilialle se hävisi yhdellä maalilla. Vaikka Sveitsi lähteekin neljännesvälierään altavastaajana, ei sen voitto Portugalista olisi järin suuri yllätys. Se esiintyi läpi alkulohkon varsin vakuuttavasti.

Illan jälkimmäisessä ottelussa katseet kohdistuvat Cristiano Ronaldoon. Ronaldo on ollut siirtohuhujen kohteena läpi kisojen ja tällä hetkellä näyttäisi vahvasti siltä, että Portugalin suuri tähti olisi siirtymässä Saudi-Arabiaan MM-kisojen jälkeen.

Ottelu Portugali – Sveitsi alkaa kello 21:00 Suomen aikaa. Myös illan jälkimmäinen ottelu näkyy ilmaiseksi YLE TV2 -kanavalta sekä YLE Areenasta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv