Pudotuspelit jatkuvat maanantaina – onko Japanista tai Etelä-Koreasta venymään yllätykseen?

Kroatia - Brasilia Pudotuspelit Brasilia alkulohkovaihe Brasilian MM-joukkue Neymar

MM-kisojen 2022 pudotuspelit jatkuvat kahdella ottelulla. Japani kohtaa Etelä-Korean ja Etelä-Korea haastaa Brasilian.

Jalkapallon MM-kisojen pudotuspelien ensimmäinen kierros on edennyt puoliväliin. Tsekkaa jo pelattujen otteluiden tulokset ja tiedossa olevat puolivälieräparit otteluohjelmasta!

Maanantaina luvassa on jälleen kaksi hienoa näytöstä. Japani kohtaa Kroatian kello 17:00 alkavassa ottelussa ja Brasilia saa vastaansa Etelä-Korean.

Japani pelasi alkulohkovaiheessa mainiosti. Se kaatoi Saksan ja Espanjan ja voitti koko lohkon. Lohkovoitosta se sai palkinnoksi neljännesvälieriin vastustajaksi Kroatian. Kroatia pelasi alkulohkossa kaksi tasapeliä sekä voitti Kanadan suorastaan näytöstyyliin.

Iltapäiväotteluun ennakkosuosikkina lähtee Kroatia. Mutta kuten alkulohkovaiheessa nähtiin, Japanille altavastaajan asema sopii. Ja vaikka pudotuspelit ovatkin oma maailmansa, ollaan Japanin leirissä varmasti tyytyväisiä siihen, että ennakkosuosikin viittaa asetellaan Kroatian hartioille.

Brasilia aloittaa pudotuspelit kohtaamisella Etelä-Korean kanssa

Illan toisessa kohtaamisessa Brasilia kohtaa Etelä-Korean. Brasilian kokoonpanosta mielenkiintoisin nimi on Neymar, jonka odotetaan palaavan takaisin kokoonpanoon kahden huilatun alkulohko-ottelun jälkeen.

Jos Kroatia on ennakkosuosikki Japania vastaan, niin Brasilia lähtee otteluun Etelä-Koreaa vastaan vielä suurempana ennakkosuosikkina. Neymarin paluu ja pelillisesti hyvin sujunut alkulohko on vain kasvattanut Brasilian leirissä nälkää ja alkulohkojen jälkeen Brasilia on yksi suurimmista mestarisuosikeista.

Mutta Etelä-Korea osoitti jo alkulohkossa olevansa yllätysvalmis ja nälkäinen joukkue. Maha ei varmasti ole vielä täynnä, vaikka paikka pudotuspeleissä irtosikin.

Ottelu Kroatia – Japani alkaa kello 17:00 Suomen aikaa, ottelu Brasilia – Etelä-Korea potkaistaan käyntiin kello 21:00.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv