Brasilialaistähti tekemässä paluun Valioliigaan – siirto varmistuu tällä viikolla?

Philippe Coutinho

Barcelonassa sivuraiteille ja kokoonpanon ulkopuolelle ajautunut brasilialaistähti Philippe Coutinho vaikuttaisi vahvasti suuntaavan takaisin Valioliigaan. Todennäköisin osoite on Aston Villa.

Aston Villan manageri Steven Gerrard puhuu vahvasti sen puolesta, että seura on hankkimassa talven siirtoikkunassa ainakin yhden brasilialaistähden riveihinsä.

Barcelonassa sivuraiteille ajautunut brassi Philippe Coutinho on ollut jo tovin siirtohuhujen kohteena. Nyt vaikuttaisi siltä, että Coutinho tekee paluun Valioliigaan ja tuleva joukkue on Aston Villa.

Gerrard hehkutti Coutinhoa avoimesti torstain lehdistötilaisuudessa.

– 63 maaottelua Brasilian paidassa, sarjavoittaja ja uskomaton pelaaja Liverpoolissa. Ymmärrän, miksi hänet yhdistetään moniin seuroihin, Gerrard sanoi.

– Ymmärrän, miksi niin monet fanit puhuvat hänestä. Sinua ei kutsuta ”Taikuriksi”, ellet ole erityinen pelaaja. Coutinho on pelaaja, jota kunnioitan.

Gerrard kuitenkin lisäsi, ettei halua lisätä spekulaatioita, sillä Coutinho on Barcelonan pelaaja. Voit katsoa Gerrardin ylistyssanat videosta alta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Aston Villa on huhujen mukaan myös suomalaisen Glen Kamaran perässä. Gerrard on Kamaralle tuttu valmentaja Skotlannista. Nähtäväksi jää, vahvistuuko Gerrardin luotsaama joukkue kahdella kovan tason keskikenttäpelaajalla tammikuun aikana.

Coutinho on yksi mahdollinen palanen Brasilian joukkueessa vuonna 2022 pelattavissa Qatarin MM-kisoissa, joihin Brasilia on selvittänyt jo tiensä.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv