MM-kisojen yleisömäärät täyttä vedätystä? Yleisömäärät ilmoitettu yli kapasiteetin – katsomossa silti tyhjiä penkkirivejä

Pitch Invasion MM-kisojen yleisömäärät

MM-kisojen yleisömäärät ovat nousseet puheenaiheeksi toisen kisapäivän jälkeen. Senegalin ja Hollannin välisen ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin lukema, joka oli suurempi, kuin koko stadionin kapasiteetti.

Jalkapallon MM-kisoissa 2022 on riittänyt kohuja, vaikka kisoja on takana vasta kaksi päivää. MM-kisojen ruoka on ollut ala-arvoista ja pelaajia on uhkailtu keltaisilla korteilla OneLove -kapteeninnauhojen vuoksi.

Nyt uusimpana puheenaiheena on MM-kisojen yleisömäärät. Maanantaina pelatussa ottelussa Senegalin ja Hollannin välillä oli nimittäin jotain ihmeellistä ottelun yleisömäärässä.

Ottelua tiedotettiin olleen katsomassa 41 721 silmäparia. Komea lukema toki, eikä itsessään herätä vielä mitään hämmästystä. Hämmästystä herättää sen sijaan se, että pelipaikka Al Thumana Stadion on kapasiteetiltaan tarkoitettu 40 000 katsojalle. Virallinen lukema oli siis lähes 2000 katsojaa yli kapasiteetin. Tämän lisäksi näyttää siltä, että katsomossa on ollut runsaasti tyhjiä paikkoja.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Toistaiseksi MM-kisoissa jokaisen ottelun yleisömäärä on ilmoitettu suuremmaksi, kuin stadionin kapasiteetti. Qatarin ja Ecuadorin välisessä kamppailussa 60 000 -paikkaiselle stadionille yleisömääräksi ilmoitettiin 67 372 katsojaa. Englannin ja Iranin välisessä kamppailussa yleisömäärä oli yli 5000 katsojaa suurempi kuin stadionin kapasiteetti, maanantai-illan viimeisessä kamppailussa USA:n ja Walesin välillä stadionilla ilmoitettiin olleen yli 43 000 katsojaa, kun stadionin kapasiteetti on 40 000.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv