OneLove -kapteeninnauhat takaisin kaappiin – FIFA uhkasi keltaisella kortilla

OneLove -kapteeninnauha

Useiden maiden kapteenien käsiä piti korostaa OneLove -kapteeninnauha. Nyt näin ei kuitenkaan ole käymässä, vaan maat ovat päättäneet jättää käyttämättä kyseistä kapteeninnauhaa keltaisen kortin pelossa.

Useamman eurooppalaisen maan kapteenien oli tarkoitus käyttää OneLove -kapteeninnauhaa Qatarissa jalkapallon MM-kisoissa 2022. Nyt näin ei kuitenkaan ole käymässä.

FIFA antoi uhkauksen, että mikäli mailla on kyseinen kapteeninnauha käytössä, rangaistaan sen kantajaa keltaisella kortilla. Englanti, Belgia, Hollanti, Sveitsi, Saksa, Tanska sek Wales ovat tänään maanantaina julkaisseet tiedotteen, jossa kerrotaan, etteivät maat aio riskeerata kapteeneitaan käyttämällä tätä kyseistä kapteeninnnauhaa.

– Olimme valmistautuneet maksamaan sakot, joita on normaalisti luvassa jos rikot peliasusääntöjä ja olimme sitoutuneita pukemaan OneLove-nauhat, mutta emme voi asettaa pelaajiamme tilanteeseen, joissa he voivat saada varoituksen tai jopa tulla poistetuksi kentältä, maiden yhteisessä tiedotteessa kerrottiin.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Vielä sunnuntaina Englannin kapteeni Harry Kane ja puolustaja Eric Dier puhuivat vahvasti nauhan kantamisen puolesta. Myös Tanskan Christian Eriksen oli vielä sunnuntaina vahvasti sillä kannalla, että kyseinen OneLove -kapteeninnauha tullaan näkemään.

Lue myös: Ei voi olla totta! Myös Karim Benzema sivuun Ranskan joukkueesta

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv