Pudotuspelit käyntiin lauantaina kahdella ottelulla – kestävätkö ennakkosuosikit paineet?

Argentiina - Ranska Kroatia Pudotuspelit Lionel Messi Hollanti - Argentiina

MM-kisojen 2022 pudotuspelit potkaistaan käyntiin lauantaina kahdella ottelulla. Hollanti kohtaa USA:n ja Argentiinaa haastamaan lähtee Australia.

MM-kisojen alkulohkovaihe on paketissa ja pudotuspeliparit on selvillä. Tsekkaa kaikkien alkulohko-otteluiden tulokset otteluohjelmasta! Tänään lauantaina käyntiin potkaistaan pudotuspelit.

Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa toisistaan mittaa ottavat Hollanti ja USA. Vaikka Hollanti nappasikin kaksi voittoa alkulohkossa (Senegalista ja Qatarista) ja pelasi yhden ottelun tasan (Ecuador) ei se vakuuttanut oikein missään vaiheessa pelillisesti. Ottelu Senegalia vastaan oli silti laadukkain, Ecuadoria vastaan nähtiin vaisu Hollanti ja Qataria vastaan joukkue teki tarvittavan.

USA sen sijaan yllätti positiivisesti. Tasapelit Walesia ja etenkin Englantia vastaan olivat seurausta laadukkaasta jalkapallosta, Irania vastaan se nappasi suorastaan rutiininomaisen voiton. Hollanti lähtee tähän ensimmäiseen pudotuspeliotteluun pienenä ennakkosuosikkina, kestääkö se ennakkosuosikin paineet?

Lionel Messin viimeiset pudotuspelit edessä?

Myös Argentiina avaa jatkopelit tänään lauantaina. Argentiina saa vastaansa Australian, joka eteni upealla tavalla pudotuspeleihin kaadettuaan alkulohkossa Tunisian ja Tanskan. Ottelun juoni on hyvin selvillä. Australialla ei ole kuin voitettavaa, Argentiinalla vain hävittävää.

Argentiina ei ole saanut koneitaan toden teolla käyntiin tässä turnauksessa. Kaksi voittoa kahdesta viimeisestä alkulohko-ottelusta on toki hyvä alku, mutta nyt tosipelien alettua on sen Lionel Messin johdolla kyettävä parhaimpaansa. Australiaa vastaan pienet kauneusvirheet saatetaan vielä sallia, mutta nyt viimeistään olisi loistava paikka saada peli uomiinsa.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Hollanti – USA alkaa kello 17:00 Suomen aikaa ja Argentiina – Australia potkaistaan käyntiin kello 21:00 lauantai-iltana.