Mestarien liigan finaali 2023 pelataan Istanbulissa – mitkä joukkueet taistelevat himotuimmasta pokaalista?

Mestarien liigan finaali Istanbulissa

Jalkapallon Mestarien liigan finaali pelataan vuonna 2023 Istanbulissa. Ottelu pelataan Istanbulissa 10. kesäkuuta.

Hallitsevana mestarina Mestarien liigan kauteen 2022-23 lähtenyt Real Madrid näyttäisi porskuttavan vauhdikkaasti eteenpäin. Los Blancos kaatoi vierasnurmella Anfieldilla Liverpoolin lukemin 5-2 ja on menossa kovaa vauhtia kahdeksan parhaan joukkoon.

Vaikka Real onkin hallitseva mestari, se ei ole suurin suosikki mestariksi tänä vuonna, eikä se ole edes todennäköisimpien joukkueiden joukossa finaaliin.

Tänä vuonna 2023 Mestarien liigan finaali pelataan Turkissa, Istanbulissa. Finaali pelataan 10. kesäkuuta, eli ennen tuota ottelua on luvassa vielä muun muassa aina yhtä odotetut Jääkiekon MM-kisat 2023. MM-kisat pelataan myös tänä vuonna Suomessa kun kisaisännyys on jaettu Tampereen ja Riian kesken.

Nähtäväksi jää, mitkä joukkueet painelevat Mestarien liigan finaaliin ja pääsevät taistelemaan siitä himotuimmasta pokaalista. Manchester City ja Bayern München ovat kiistatta yhdet suurimmat suosikit finaaliin, vaikka toki myös hallitsevalla mestarilla on varmasti sananen jos toinenkin sanottavana.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv