Kylian Mbappe teki MM-historiaa hattutempullaan finaalissa Ranskaa vastaan

Kylian Mbappe

Jalkapallon MM-kisat 2022 jäivät monella, niin positiivisella kuin negatiivisella tavalla, jalkapallon historiaan. Historiaan jäi myös MM-finaali, joka oli yksi kaikkien aikojen jalkapallo-otteluista. Kylian Mbappe teki historiaa hattutempullaan finaalissa.

Vuoden 2022 jalkapallon MM-kisat päättyivät Argentiinan mestaruuteen. Kisat olivat monella tapaa ikimuistoiset ja historialliset – niin hyvässä kuin pahassa. MM-finaali itsessään jäi historiaan yhtenä upeimpana jalkapallo-otteluna.

Ranskan Kylian Mbappesta tuli niin ikään jälleen osa jalkapallon historiaa. Mbappe iski ottelussa omakätisesti kaikki kolme Ranskan maalia. Ranskan supertähdestä tuli näin ollen vasta toinen MM-historiassa finaalissa hattutempun tehnyt pelaaja. Edellisestä MM-finaalin hattutempusta oli kulunut 56 vuotta, sen iski Geoff Hurst kun Englanti kaatoi finaalissa Länsi-Saksan lukemin 4-2.

Mbappesta tuli historian ensimmäinen pelaaja, joka iskee hattutempun MM-finaalissa joukkueensa jäädessä kuitenkin hopealle. Voit katsoa Mbappen kolmannen osuman alta.

Kylian Mbappe viimeistelee hattutempun

https://www.youtube.com/watch?v=fP88cV5mZPc&ab_channel=BaseballAlert

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.