Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu – näistä asioista pelataan tiistaina

nettilompakot Mestarien liigan semifinaalit välieräparit puolivälierät

Mestarien liiga on edennyt siihen vaiheeseen, että lohkovaihe tulee päätökseensä tällä viikolla. Tiistaina lohkoista saadaan päätökseensä puolet.

Mestarien liiga on tarjoillut lohkovaiheen osalta jännittäviä vaiheita kautta linjan. Tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona lohkovaihe saadaan päätökseensä.

Tiistaina päätökseensä saadaan lohkot A-D. Näistä asioista pelataan kussakin lohkossa.

Lohko A

Lohko A:n osalta selvillä on lohkon kaksi ensimmäistä sijoitusta. Manchester City voittaa lohkon, PSG on toinen. RB Leipzig kohtaa tänään kotinurmellaan Manchester Cityn ja Club Brügge pelaa vieraissa PSG:a vastaan. Jos joukkueet saavat saman määrän pisteitä, sijoittuu Leipzig kolmanneksi ja menee Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Joukkueet ovat ennen tätä iltaa tasapisteissä.

Lohko B

Lohko B:ssä tiedetään toistaiseksi vain lohkovoittaja. Liverpool etenee jatkoon lohkovoittajana, mutta kolme muuta joukkuetta taistelevat tasapäin toisesta paikasta pudotuspeleissä. Toisena oleva Porto kohtaa kotinurmellaan Atletico Madridin. Pisteen perässä ovat siis Atletico ja AC Milan. Milanilla on edessään kohtaaminen Liverpoolia vastaan San Sirolla. Portolle jatkopaikkaan riittää voitto, Atletico Madrid kaipaisi pudotuspelipaikkaan apuja Liverpoolilta.

Lohko C

Jos Mestarien liiga on tarjonnut yllätyksiä tällä kaudella, niin tästä lohkosta ne ovat olleet vähissä. Ajax tulee voittamaan lohkon, Sporting tulee sijoittumaan toiseksi ja Dortmund nappaa kolmannen sijan ja täten paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Besiktas tulee jäämään lohkojumboksi.

Lohko D

Lohko D:n osalta pelataan enää lohkovoitosta. Lohkovoitosta taistelevat kärjessä oleva Real Madrid ja Inter. Joukkueet kohtaavat tänään toisensa Madridissa. Realille riittää tasapeli, Inter tarvitsee voiton. Sheriff Tiraspol tulee nappaamaan kolmannen sijan ennen Shakhtar Donetskia.

Mestarien liiga huipentuu lohkovaiheen osalta tiistaina ja keskiviikkona. Kaikki ottelut näkyvät suorana maksullisesta C More -palvelusta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv