Video: Jude Bellingham kohun keskellä Saksassa – vihjaili tuomarin järjestäneen Bayernin voiton

Jude Bellingham

Saksassa pelattiin viikonloppuna der Klassiker, eli Borussia Dormund vastaan Bayern München. Dortmundin Jude Bellingham vihjaili varsin suorasti, että ottelun erotuomarilla oli näppinsä pelissä ottelun lopputuloksen suhteen.

Borussia Dortmund ja Bayern München kohtasivat toisensa der Klassikerissa viikonloppuna. Tunteet kävivät kuumina vielä ottelun jälkeenkin, kun joukkueet olivat poistuneet jo kentältä. Ottelu päättyi lopulta Bayernin voittoon lukemin 3-2.

Dortmundin nuori Jude Bellingham ei sanojaan säästellyt ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Monia erotuomarin päätöksiä ottelussa voi näin jälkikäteen miettiä. Jos Saksan isoin peli annetaan tuomittavaksi tuomarille, joka on ollut ottelumanipulaatioissa mukana aiemminkin, mitä muuta voismme odottaa? Bellingham tylytti ottelun jälkeen haastattelussa.

Jude Bellingham antoi tylytystä tuomariston suuntaan – katso video:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ottelun tuomarina oli Felix Zwayer, joka on ollut yhdistettynä tulosten manipulointiin aiemminkin, mutta hän on itse vannonut aina syyttömyyttään. Bellinghamin purkauksen syynä oli se, että Zwayer ei tuominnut rangaistuspotkua kyseenalaisesta tilanteesta Dortmundille, mutta vihelsi pilkun hetkeä myöhemmin Bayernille, josta syntyi myös vierasjoukkueen voittomaali.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv