Lauantaina pronssimitalit jakoon – näin katsot ottelun televisiosta!

Kroatia - Marokko

Lauantaina MM-kisoissa 2022 laitetaan ensimmäiset mitalit jakoon, kun edessä on pronssiottelu. Pronssista taistelevat Kroatia ja Marokko.

Jalkapallon MM-kisoja 2022 on jäljellä enää kaksi ottelua. Lauantaina pelataan pronssista, kun kaksi turnauksen sensaatiojoukkueiksi kuuluvaa joukkuetta kohtaavat toisensa. Voit tsekata kaikkien pelattujen otteluiden tulokset ja tulevien otteluiden aikataulut otteluohjelmasta.

Pronssiottelussa toisensa kohtaavat Kroatia ja Marokko, joista kummankin pääsy mitalipeleihin on pienoinen yllätys. Vaikka Kroatia pelasi neljä vuotta sitten kultamitalista loppuottelussa Ranskaa vastaan, ei siltä tässäkään turnauksessa odotettu urotekoja. Mutta niin vain alkulohkovaiheessa kaatui Kanada, joukkue pelasi tasapelit Marokkoa ja Belgiaa vastaan ja pudotuspeleissä kaatuivat niin Japani kuin Brasiliakin.

Marokko on todellinen sensaatiojoukkue näissä kisoissa. Ennen välierää Ranskaa vastaan sitä vastaan ei yksikään maa ollut onnistunut maalinteossa kisojen aikana. Kanadaa vastaan se päästi maalin, mutta tuokin maali merkittiin omaksi maaliksi.

Joukkueiden kohtaaminen on näissä kisoissa jo toinen laatuaan. Maat kohtasivat toisensa alkulohkon ensimmäisessä ottelussa ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Mitään maalijuhlaa on vaikea tänäänkään odottaa, sillä kumpikin joukkue on kisoissa tullut tunnetuksi erityisesti laadukkaasta puolustuspelistään.

Kummallakin maalla luulisi olevan motivaatiota pronssiotteluun, sillä mitali näistä kisoista olisi kummallekin joukkueelle ennakko-odotuksiin nähden kova suoritus. Kumpi pronssit nappaa – se selviää lauantai-iltana kello 17:00 alkaen.

Kroatia – Marokko alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi MTV3 -kanavalta. Lisäksi ottelu on katsottavissa maksullisen C More -palvelun kautta.