Sunnuntaina MM-finaalissa Argentiina – Ranska – joko on Lionel Messin vuoro?

Argentiina - Ranska Kroatia Pudotuspelit Lionel Messi Hollanti - Argentiina

Sunnuntaina on luvassa MM-kisojen 2022 viimeinen ottelu, kun Argentiina ja Ranska kohtaavat toisensa. Lionel Messille illan ottelu on viimeinen mahdollisuus napata MM-kulta Argentiinan paidassa.

Jalkapallon MM-kisoja 2022 on takana 63 ottelua ja yksi on edessä. Voit tsekata kaikkien pelattujen ottelujen tulokset otteluohjelmasta.

Edessä on enää MM-finaali vuosimallia 2022. Vastakkain Qatarissa ovat Argentiina ja Ranska.

Argentiinan kisat ovat edenneet nousujohteisesti. Se sai kisoille melkein huonoimman mahdollisen alun, kun se hävisi avausottelussaan Saudi-Arabialle ja joutui taistelemaan tosissaan paikasta jatkopeleihin. Joukkueen otteet ovat parantuneet peli peliltä ja etenkin Lionel Messin otteet ovat olleet upeaa seurattavaa. Messille sunnuntain ottelu on viimeinen mahdollisuus napata MM-kulta.

Messin joukkuekaverille PSG:stä, Kylian Mbappelle, illan ottelu on sen sijaan mahdollisuus napata jo uransa toinen MM-kulta. Ranskalaisella Mbappella ikää on vasta 23 vuotta. Hallitseva maailmanmestari Ranska ei ole juuri ihmeitä esittänyt kisoissa tähän asti, mutta silti se löytyy jälleen kerran kisojen viimeisestä ottelusta.

Tänään kello 17:00 alkaen pelataan MM-kullasta. Etelä-Amerikka vai Eurooppa? Tulevaisuuden tähti vai vuosia kenttiä hallinnut konkari? Ranska vai Argentiina? Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta YLE TV2 -kanavalta sekä netin kautta YLE Areenasta.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv