Englannin ja Ranskan kohtaaminen huipentaa puolivälierät – kumpi jatkaa neljän parhaan joukkoon?

Englanti - Ranska Pudotuspelit Ranskan MM-joukkue MM-kisojen kirous

Puolivälierävaihe huipentuu lauantai-iltana, kun Englanti ja Ranska kohtaavat toisensa. Toisella joukkueista on tämän illan jälkeen varmuudella kaksi ottelua tässä turnauksessa, toisella edessä on kotimatka.

Jalkapallon MM-kisat ovat edenneet jo siihen vaiheeseen, että jäljellä on enää kuusi ottelua. Lauantaina on edessä kaksi puolivälieräottelua, ensin pelataan ottelu Marokko – Portugali jonka jälkeen nähdään kamppailu Englannin ja Ranskan välillä. Lauantain jälkeen edessä on enää kaksi välieräottelua sekä mitalipelit. Voit tsekata tulevat pelipäivät otteluohjelmasta.

Englannin ja Ranskan välinen huippukohtaaminen huipentaa puolivälierävaiheen, joka on tarjonnut draamaa ja yllätyksiä hurjat määrät jo tässä vaiheessa.

Hallitseva maailmanmestari Ranska on pelannut turnauksessa hyvin. Sen ainoa tappio tuli Tunisiaa vastaan alkulohkossa panoksettomassa ottelussa. Tosipelien alettua Ranska palasi kuitenkin ruotuun ja nappasi vakuuttavan 3-1 -voiton Puolasta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Englannissa odotetaan kovasti, että jalkapallo tulisi viimein kotiin. Maa ei ole hävinnyt turnauksessa vielä otteluakaan ja se on pelannut erittäin laadukasta jalkapalloa. Neljässä ottelussa se on päästänyt vain kaksi maalia, näistä kummatkin se päästi Irania vastaan, joka päättyi lopulta murskalukemin 6-2 Englannille.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen arvokisoista on vuodelta 2012, kun maat kohtasivat EM-kisoissa alkulohkovaiheessa. Tuolloin ottelu päättyi tasalukemiin 1-1.

Ottelu Englanti – Ranska alkaa kello 21:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa televisiosta YLE TV2 -kanavalta sekä netissä YLE Areenasta.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv