Lauantain ensimmäisenä otteluna Marokko – Portugali – näin näet ottelun televisiosta

Marokko - Portugali

Lauantain kisapäivä käynnistyy puolivälierällä, jossa toisensa kohtaavat Marokko ja Portugali. Perjantain puolivälierät tarjosivat draamaa ja yllätyksiä, lauantailta on lupa odottaa samaa.

Jalkapallon MM-kisojen 2022 viimeiset puolivälieräottelut pelataan tänään lauantaina. Perjantai tarjosi draamaa, suuria tunteita ja yllätyksiä. Perjantain suurin yllätys nähtiin ensimmäisessä ottelussa, kun Kroatia eteni jatkoon pudottaen ennakkosuosikki Brasilian. Voit tsekata aiemmat tulokset ja jo ratkenneen välieräparin otteluohjelmasta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Lauantai-illan ensimmäisessä ottelussa Portugalin vastaan asettuu Espanjan rangaistuspotkuilla yllättänyt Marokko. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 17:00 Suomen aikaa.

Marokko lukeutuu kisojen suurimpiin yllättäjiin. Se ei ole hävinnyt otteluakaan MM-kisoissa. Alkulohkossa se pelasi tasapelin Kroatian kanssa ja kaatoi Belgian sekä Kanadan. Neljännesvälierässä se venyi tasapeliin Espanjan kanssa ja kaatoi maalivahtinsa Bonon johdolla ennakkosuosikki Espanjan rangaistuspotkuilla.

Portugalin osalta kisat ovat sujuneet hyvin. Suurin huomio on kuitenkin kiinnittynyt supertähti Cristiano Ronaldoon, joka ei ollut joukkueensa avauskokoonpanossa neljännesvälierässä Sveitsiä vastaan. Ronaldon korvannut Goncalo Ramos iski ottelussa hattutempun, joten Ronaldon paikka on todennäköisesti myös lauantaina penkillä ottelun alussa.

Ottelu Marokko – Portugali alkaa kello 17:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta YLE TV2 -kanavalta sekä netin kautta YLE Areenasta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv