Roman Eremenko teki paluun pelikentille ja Veikkausliigaan – ”Olin jo miettinyt, että lopetan”

Roman Eremenko

Suomalainen keskikenttäpelaaja Roman Eremenko teki paluun pelikentille ja Veikkausliigaan liityttyään HIFK:n paitaan loppukauden ajaksi. Eremenko oli jo lähellä lopettaa uransa.

HIFK teki yllättävän hankinnan, kun se hankki riveihinsä Suomen maajoukkueestakin hyvin tutun pelaajan, kun Roman Eremenko liittyi konkurssikypsän joukkueen riveihin.

Eremenko kertoi hänestä tehdyssä haastattelussa, että peliuran lopettaminenkin oli jo mielessä.

– Ei minulla ollut ennen HIFK:ta mitään suunnitelmaa. Olin jo miettinyt, että lopetan. Lähdin treeneihin pari viikkoa sitten katsomaan, miten paikat kestävät. Joka päivä tuntui, että ehkä tässä voisi auttaa joukkuetta. Tässä nyt ollaan. Nyt ei autettu, mutta paljon on pelejä jäljellä, Eremenko kertoi Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Eremenkon syitä liittyä HIFK:n mietittiin paljon ja pikkuveli Sergei Eremenko sekä Romanille tuttu valmentaja Mixu Paatelainen nousivat isoina syinä pohdinnoissa esille. Eremenko vahvistaa itse kyseiset syyt.

– Ensimmäinen asia oli, että pääsen pelaamaan pikkuveljen kanssa. Olen pelannut isän kanssa ja isoveljen kanssa. Nyt pääsen pelaamaan pikkuveljen kanssa ja toinen syy oli Mixu, Eremenko vahvisti syiksi tulla IFK:hon.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv