Video: Luis Suarez torjuu pallon kädellään ja saa punaisen kortin – Uruguay etenee kuitenkin jatkoon

Luis Suarez

Jalkapallon MM-kisojen 2010 puolivälierässä Uruguayn ja Ghanan välillä nähtiin suurta draamaa jatko-ottelussa. Draaman keskipisteenä oli Uruguayn Luis Suarez.

Uruguayn ja Ghanan välinen puolivälierä eteni 1-1 -tasatilantessa vuoden 2010 MM-kisoissa jatko-otteluun saakka.

Jatko-ottelussa ei maaleja nähty varsinaisen puolen tunnin pelin aikana, mutta jatko-ottelun lisäajalla alkoi tapahtua. Monessa urallaan mukana ollut Luis Suarez torjui lisäajalla maaliviivalta Dominic Adiyiahin maalintekoyrityksen käsillään. Tuomari huomasi tämän ja Suarez ajettiin ottelusta punaisella kortilla ulos. Ghana pääsi yrittämään ottelun ratkaisua ja jatkopaikkaa rangaistuspotkusta.

Draama ei suinkaan päättynyt tähän. Moni odotti Ghanan marssivan tilanteessa jatkoon, mutta toisin kävi. Asamoah Gyan asettui vetämään rangaistuspotkua ja tälläsi pallon lujaa poikkipuuhun. Jatko-ottelu vihellettiin päätökseensä ja ottelu eteni rangaistuspotkukilpailuun.

Luis Suarez torjuu pallon käsillään ja saa punaisen kortin:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Uruguay oli lopulta rangaistuspotkuilla Ghanaa tehokkaampi iskien neljä maalia. Ghana osui vain kahdesti ja näin ollen Suarez nousi torjuntoineen lopulta Uruguayn sankariksi mahdollistaen jatkopaikan.