Lionel Messi halutaan Argentiinan olympiajoukkueeseen

Argentiina - Ranska Kroatia Pudotuspelit Lionel Messi Hollanti - Argentiina

Kaikkien aikojen jalkapalloilija Lionel Messi on mielenkiintoinen nimi, kun puhutaan Pariisin olympialaisten miesten jääkiekkoturnauksesta.

Pariisin olympialaiset on tämän vuoden yksi suurimmista tapahtumista, sillä järjestetäänhän tapahtuma vain neljän vuoden välein. Näin ollen urheilijoille ei monia mahdollisuuksia tule, joten jokainen kerta olympialaisissa on maaginen. Samalla myös paineet ovat valtavat, sillä epäonnistumisen paikkaaminen vie taas seuraavat neljä vuotta.

Yksi Pariisin mielenkiintoisimmista lajeista on ehdottomasti jalkapalloa. Vaikka mukana ei ole maiden parhaat niput, niin ehdottomasti seurattavia pelaajia löytyy runsaasti. Jokainen maa valitsee mukaan alle 23-vuotiaita pelaajia, mutta lisäksi kokoonpanoon saa nimetä kolme yli-ikäistä pelaajaa.

Yksi nimi, jota on väläytelty on Lionel Messi, jonka Argentiina haluaisi yhdeksi yli-ikäiseksi. Maa varmisti paikkansa olympialaisiin yhdessä Paraguayn kanssa. Sen sijaan kaksissa edellisissä olympialaisissa voittoa juhlinut Brasilia jäi ulos kokonaan olympialaisista, joten mestari tulee varmasti vaihtumaan.

Argentiinan olympiajoukkuetta valmentaa futisfaneille hyvinkin tuttu mies, sillä puikoissa on huiman pelaajauran luonut Javier Mascherano. Näin ollen yhteys Messiin on helposti saatavissa, kun joukkuetta aletaan Pariisiin kokoamaan.

– No, kaikki varmasti tietävät, millainen ystävyyssuhde minulla on Leon kanssa, olympiajoukkueen päävalmentaja Javier Mascherano kommentoi Reutersille.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv