Joel Pohjanpalo maalasi komean osuman Italiassa – Venezialle kuitenkin kirvelevä tappio

Joel Pohjanpalo Venezia Serie B - Pallomeri.net

Joel Pohjanpalo jatkoi hyvää maalivirettään Italiassa, kun hän osui Serie B:n kamppailussa Comon ja Venezian välillä.

Pohjanpalon osuma nähtiin toisen jakson alussa, kun hän puski keskityspallon taitavalla suorituksella verkon perukoille.

Suomalaishyökkääjän 1-1-tasoitusosuma oli kuitenkin lopulta laiha lohtu Venezialle, sillä Patrick Cutrone onnistui maalaamaan varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, minkä myötä ottelun loppulukemat kirjattiin Comon hyväksi 2-1. Voitolla Como nousi Venezian ohi sarjataulukon kolmospaikalle.

Pohjanpalo on viimeistellyt tällä kaudella 24 otteluun peräti 15 osumaa, joilla hän johtaa Serie B:n maalipörssiä.

Miehen maalintekotaitoja tarvitaan maaliskuun 21. päivä, kun Huuhkajat kohtaa EM-jatkokarsintojen ensimmäisessä ottelussa vieraskentällä Walesin. Jatkokarsintojen kautta selviää, nähdäänkö Huuhkajat kesällä Jalkapallon EM 2024 -turnauksessa.