Huuhkajat nappasi arvokkaan voiton Montenegrosta – tässä skenaariot, joilla Suomi varmistaa paikan EM-jatkokarsinnassa

Huuhkajat Tanska - Suomi Huuhkajat EM-kisat THL:n Mika Salminen

Huuhkajat nappasi erittäin arvokkaan vierasvoiton Montenegrosta maanantai-iltana. Suomen lopullinen kohtalo Kansojen liigassa EM-jatkokarsintoja ajatellen ratkeaa tiistain otteluissa.

Suomi kaatoi vierasnurmella maanantaina Montenegron ja voiton myötä varmisti lohkossaan kakkossijan. B-liigan paras lohkokakkonen varmistaa paikan EM-jatkokarsinnoissa, mikäli tällaista varapatruunaa tarvitaan. Suomella on erinomaiset mahdollisuudet olla paras lohkokakkonen.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ennen tiistain viimeisiä otteluita Huuhkajat on parhaan lohkokakkosen paikassa kiinni. Koska Venäjä suljettiin pois kansainvälisestä jalkapallosta, tuli yhteen lohkoon yhden joukkueen vajaus. Tämän myötä B-liigassa parhaan lohkokakkosen vertailussa mukaan ei lasketa otteluita lohkon viimeiseksi sijoittuneita joukkueita vastaan.

Huuhkajat vahvasti kiinni parhaan lohkokakkosen paikassa – tässä mahdolliset skenaariot

Suomen paikka parhaana lohkokakkosena ei ole kuitenkaan varmaa. Suomen kannalta tiistaina merkitykselliset pelit ovat Ukraina – Skotlanti, Irlanti – Armenia, Norja – Serbia sekä Ruotsi – Slovenia.

Jotta Suomi syrjäytettäisiin pois parhaan lohkokakkosen paikalta, pitäisi Ukrainan joko voittaa Skotlanti tai pelata ottelussa tasapeli sekä Irlannin ja Armenian välisen ottelun pitäisi päättyä vierasvoittoon. Suomi syrjäytetään lohkokakkosen paikalta myös, jos Norjan ja Serbian välinen ottelu päättyy tasan tai Serbian voittoon ja samaan aikaan Ruotsi voittaa Slovenian.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv