Hollanti ja Argentiina huipentavat perjantai-illan – pelaako Lionel Messi uransa viimeisen maaottelun?

Argentiina - Ranska Kroatia Pudotuspelit Lionel Messi Hollanti - Argentiina

Perjantai-ilta MM-kisoissa huipentuu, kun Hollanti ja Argentiina kohtaavat toisensa illan toisessa puolivälieräottelussa. Mikäli Argentiina tänään häviää, pelaa Lionel Messi uransa viimeisen maaottelun.

Jalkapallon MM-kisoissa on edessä toinen puolivälieräottelu, tuo ottelu pelataan Hollannin ja Argentiinan välillä. Voit tsekata kaikki puolivälieräparit ja tulokset otteluohjelmasta!

Hollannin turnaus on edennyt tappioitta. Ecuadorin kanssa se pelasi tasapelin, muut ottelut se on voittanut. Hollanti on ollut turnauksessa ennen kaikkea tehokas.

Argentiinan turnaus on ollut nousujohteinen. Se alkoi lähes katastrofaalisesti tappiolla Saudi-Arabiaa vastaan, mutta otteet ovat turnauksen edetessä parantuneet ja tulokset ovat seuranneet perässä.

Mikäli Argentiina tänään Hollannille häviää, ei Lionel Messiä mitä todennäköisemmin enää maaotteluissa Argentiinan paidassa nähdä. Tänään siis yksi hieno aikakausi voi tulla päätökseensä.

Illan toinen ottelu Hollanti – Argentiina alkaa kello 21:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta MTV3 -kanavalta. Ottelun näyttää myös maksullinen C More -palvelu.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv