FC Barcelona tiukassa paikassa – tapahtuuko joukkueelle historiallinen kyykkäys?

FC Barcelona velat Frenkie de Jong

FC Barcelona kohtaa keskiviikkoiltana vierasnurmella Bayern Münchenin. Barcelona saattaa jäädä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen lohkovaiheeseen.

Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu keskiviikkona, kun viimeisetkin neljä lohkoa saadaan päätökseensä.

Lohko E:ssä pelaava FC Barcelona on tiukan paikan edessä. Se on tällä hetkellä lohkossa vielä toisena, mutta paikka Mestarien Liigan pudotuspeleissä on kaikkea muuta kuin varma.

Barça on tällä hetkellä lohkossa toisena kahdeksan pistettä Bayernia perässä. Bayern on varmistanut paikkansa jo pudotuspeleissä ja se tulee voittamaan lohkon. Barcelona kohtaa Bayernin keskiviikkona Münchenissä.

Barcelonan ero kolmantena niskaan hengittävään Benficaan on kaksi pistettä. Benfica kohtaa kotinurmellaan toiveet jatkopaikasta menettäneen Kiovan Dynamon. Mikäli Benfica voittaa Dynamon, täytyy Barcelonan voittaa Bayern. Mikäli joukkueet päätyvät lohkossa tasapisteisiin, tulee Benfica sijoittumaan Barcelonan edelle.

FC Barcelona on ollut tuttu näky Mestarien Liigan pudotuspeleissä. Se on ollut edelliset 19 kertaa putkeen pudotuspeleissä, mestaruuden se on voittanut noista kerroista kolmesti. Edellisen kerran pudotuspelien ulkopuolelle Katalonian ylpeys on jäänyt kaudella 2000-01, kun se pelasi samassa lohkossa Leedsin, Besiktasin sekä AC Milanin kanssa. Voit katsoa alta huippuhetket maalijuhlaksi äityneestä ottelusta Milanin ja Barçan välillä, kun Rivaldo iski hattutempun.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv