Atletico Madrid saa vastaansa painajaisen – Cristiano Ronaldon tehot olleet jäätäviä Atleticoa vastaan

Cristiano Ronaldo

Atletico Madrid ja Manchester United kohtaavat toisensa Mestarien liigassa keskiviikkona. Atleticon vastaan asettuu sen pahin painajainen, kun Cristiano Ronaldo saapuu Wanda Metropolitanolle.

Atletico Madridille Cristiano Ronaldo on tullut hyvin tutuksi menneiden vuosien aikana. Ronaldo on kurittanut Atleticoa niin Real Madridin kuin Juventuksenkin riveissä. Ronaldo on ollut Atleticolle painajainen niin La Ligassa kuin myös Mestarien liigassa.

Atletico Madrid on onnistunut voittamaan Ronaldon edustaman joukkueen yhdeksän kertaa, mutta Mestarien liigassa kun Atletico on saanut vastaansa Ronaldon ja tämän edustaman joukkueen, ei Tico ole onnistunut etenemään jatkoon kertaakaan.

Etenkin kaksi edellistä kohtaamista Mestarien liigassa ovat Atleticolle varmasti hyvin mielessä. Kaudella 2016-17 Real ja Atletico kohtasivat toisensa ja Ronaldo iski toisessa osaottelussa hattutempun pudottaen Atleticon jatkosta. Edellisen kerran Ronaldo kohtasi Atleticon kaudella 2018-19 Juventuksen paidassa. Myös tuolloin CR7 onnistui iskemään hatullisen Atleticon verkkoon toisessa osaottelussa.

Kun puhutaan Mestarien liigan pudotuspeleistä, on Cristiano Ronaldo aina relevantti nimi. Nähtäväksi jää, kykeneekö Portugalin tähtihyökkääjä upottamaan Atletico Madridin myös tänä vuonna.


Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.
iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv