Torstain otteluissa isot panokset – yksikään joukkue ei ole varmistanut paikkaansa jatkopeleissä, kuinka käy Saksan?

Saksa Saksan MM-joukkue

Torstain ottelut ovat jälleen panosta täynnä, kun tänään päätökseen pelataan lohkot E ja F. Saksa on veitsenterällä ottelussa Costa Ricaa vastaan.

Keskiviikkona saatiin tietoon jälleen neljä joukkuetta jatkopeleihin. Voit katsoa toistaiseksi tiedossa olevat pudotuspeliparit otteluohjelmasta.

https://twitter.com/FIFAcom/status/1598257346450403328

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Torstaina luvassa on jälleen neljä ottelua ja neljä joukkuetta jatkaa matkaansa jatkopeleihin, neljä joukkuetta pääsee kotimatkalle.

E-lohkossa yksikään joukkue ei ole vielä turvassa. Espanja lähtee otteluun Japania vastaan lohkon piikkipaikalta, Japani hengittää niskaan pisteen päässä. Espanjalle riittää tasapeli varmuudella jatkopaikkaan. Japani pääsee tasapelillä jatkoon varmasti, mikäli myös Saksa ja Costa Rica päätyvät tasapeliin. Myös voitolla Japani jatkaa lähes varmasti, Costa Rican maalisuhde on kuusi osumaa miinuksella ennen päivän kierrosta.

Costa Rica tarvitsee jatkopaikkaan hyvin todennäköisesti voiton. Voittokaan ei välttämättä sille riitä, jos Japani voittaa Espanjan. Tässä tapauksessa Costa Rican pitäisi takoa Saksan verkkoon vähintään seitsemän maalia. Saksa on niin ikään kovan paikan edessä. Se tarvitsee jatkopaikkaan voiton, tasapeli ei sille tule riittämään. Eikä kaikki ole Saksan omissa käsissä, sillä Japanin voitolla Saksa on niin ikään todennäköisesti ulkona, Saksan maaliero on yhden miinuksella ja Espanjan seitsemän plussalla, mikäli Japani voittaa Espanjan, pitäisi Saksan voittaa Espanja maalierovertailussa.

F-lohkossa ennen viimeistä kierrosta kiinni jatkopaikassa ovat Kroatia ja Marokko. Näillä mailla pisteitä on kummallakin neljä. Belgia on kolmessa pisteessä. Kanada on lohkojumbona pisteittä ja tulee jäämään alkulohkoon.

Kroatialle riittää Belgiaa vastaan tasapeli jatkopaikkaan. Marokolle sen sijaan jatkopaikkaan varmuudella riittää voitto Kanadasta, joka pelaa ilman panosta viimeisessä ottelussa. Belgia on käytännössä pakkovoiton edessä, mikäli se mielii päästä jatkoon. Yksikin piste voi riittää, mutta se vaatisi Kanadan voittoa Marokosta.

Kanada – Marokko sekä Kroatia – Belgia alkavat kello 17:00, Costa Rica – Saksa ja Japani – Espanja polkaistaan käyntiin kello 21:00.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv