Robert Taylor kieltäytyi tulemasta Huuhkajien EM-karsintaotteluun

Robert Taylor Palloliitto Huuhkajat kokoonpano Suomen kokoonSuomen avauskokoonpano Huuhkajat Huuhkajien EM-joukkue 2021

Robert Taylor on nostattunut pienen kohun Suomessa, kun mies ilmoitti jättäytyvänsä pois Huuhkajien todella tärkeästä Wales-ottelusta.

Inter Miamissa pelaava Taylor nimettiin ensiksi Huuhkajien kokoonpanoon, mutta sunnuntai-iltana Palloliitto ilmoitti, että pelaaja on jättäytynyt pois omasta tahdostaan.

– Taylor ilmoitti jäävänsä seurajoukkueensa Inter Miamin palvelukseen eikä siis matkusta Bristoliin Huuhkajien kokoontumiseen, tiedotteessa todettiin.

Tästä nousi valtaisa kohu, sillä kovinkaan moni futisfani ei ymmärtänyt Taylorin päätöstä, kun ottaa huomioon, miten tärkeästä ottelusta on kyse. Taylor selvästi asetti nyt seurajoukkueuransa maajoukkueuran yläpuolelle. Toisaalta päätöstäkin pitää ymmärtää, sillä palkka kuitenkin tulee seurajoukkueen puolelta. Kuitenkaan Taylorin ei kannata ihmetellä, jos kutsuja maajoukkuepaitaan ei ole tulevaisuudessa tulossa, koska tämä voi perustellusti sulkea oven mieheltä.

Eli kyseessä on kaksiteräinen miekka, joka varmasti poikii jonkinlaisia jälkiseuraamuksia maajoukkueen puolelta, mutta Taylorin kannalta pitää toivoa, että kova päätös tuo sitten vastaavasti Inter Miamin puolella tulosta.

iBet
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
9-iBet-yksikkomainos-2023-06-29.csv