Miten Englanti pelaa jalkapallon MM-kisoissa?

Marcus Rashford Englanti

Englanti on yksi maailman seuratuimmista maajoukkueista, jonka faneja löytyy runsaasti myös muiden maiden kansalaisten joukosta.

Englannin menestystä odotetaan joka kerta jalkapallon arvokisoissa vesi kielellä, mutta toistaiseksi tarjolla on ollut vain ja ainoastaan jättimäisiä pettymyksiä. Vuosi 2021 oli lähellä tuoda todellisen jättipotin, kun Englannin maajoukkue eteni EM-finaaliin Italiaa vastaan. Lopulta kuitenkin koko kansakunta romahti, kun Italia vei mestaruuden rankkarikisan päätteeksi.

Nyt on jälleen luvassa uusi mahdollisuus, kun jalkapallon MM-kisat 2022 koittavat marras-joulukuussa Qatarissa. Englanti kuuluu tietysti turnauksen suosikkeihin, mutta mahdollisia voittajakandidaatteja on valtavasti, joten menestyminen vaatisi täydellisen nappionnistumisen.

Englannin jatkopaikka alkulohkosta pitäisi olla selviö, sillä lohkossa ei ole yhtäkään vastaavan tasoista maata. Kuitenkin tämän jälkeen henkistä kanttia aletaan punnitsemaan ja varsinkin mahdolliset rankkarikisat ovat varmasti häiritsevänä tekijänä mielen päällä, koska historia on varmasti jokaisen pelaajan mielessä.

Näin Englanti pelaa MM-kisoissa

21. marraskuuta 2022 klo 15:00: Englanti – Iran
25. marraskuuta 2022 klo 21:00: Englanti – Yhdysvallat
29. marraskuuta 2022 klo 21:00: Wales – Englanti

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv