Video: AFCON teki sen taas – Norsunluurannikon maalivahti mokasi ja tarjoili ilmaisen maalin

AFCON

Afrikan mestaruuskilpailut eli AFCON ovat tarjonneet viihdettä runsaasti, vaikka turnauksessa ollaan vasta alkulohkovaiheessa. Sunnuntaina viihdettä tarjoilivat Norsunluurannikko ja Sierra Leone.

Sunnuntaina Afrikan mestaruuskilpailuissa nähtiin mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Norsunluurannikko ja Sierra Leone kohtasivat toisensa.

Norsunluurannikko johti ottelua aivan loppuminuuteille asti lukemin 2-1 Sebastian Hallerin ja Nicolas Pepen osumilla. Viimeisillä mahdollisilla hetkillä alkoi kuitenkin tapahtua ja viihdettä tarjoiltiin loppuun asti, kuten tämän vuoden AFCON on tehnyt tähänkin asti.

Norsunluurannikon puolustaja yritti puskea pallon omalle maalivahdilleen Badra Ali Sangarelle. Pusku tuli kuitenkin hieman sivuun ja Sangare joutui kurottamaan estääkseen kulmapotkun. Tässä maalivahti onnistui, mutta pehmeä kenttä teki tepposet ja Sangare menetti pallon suoraan Sierra Leonen Steven Caulkerille. Caulker syötti pallon Alhaji Kamaralle, joka iski pallon maaliin. Voit katsoa videon tilanteesta alta ottelukoosteesta.

https://www.youtube.com/watch?v=cIjsnuWRM4U

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Sangare loukkasi itseään tilanteessa ja joutui jättämään kentän. Viime hetket ottelusta maalia vartioikin puolustaja Serge Aurier. Sierra Leone sai lopussa vielä kulmapotkun, mutta ei onnistunut kuitenkaan maalinteossa.

Wildz
talletusbonus:
ilmaiskierroksia:
PELAA
6-Wildz-yksikkomainos-2023-06-29.csv